Otvaranje butika polovne garderobe i vođenje knjigovodstva

Knjigovodstvena agencija Beograd logo

Tio trade knjigovodstvena agencija, Beograd

011/406 59 22 Matavuljeva 7, Voždovac, Beograd
Objavljeno: 20.03.2019.

Ako ste ljubitelj šopinga i ponekad preterate kupujući više odeće nego što Vam je potrebno, najbolji način da vratite uložena sredstva jeste otvaranje butika polovne garderobe. U ponudu možete uvrstiti svu kvalitetnu i dobro očuvanu garderobu koja Vam po veličini više ne odgovara ili jednostavno ne želite da je nosite, jer je izašla iz mode.

Pored toga, za opremanje Vašeg butika možete posetiti i druge slične prodavnice u kojima se prodaje jeftina polovna garderoba, obići rasporodaje, buvljake... ili kontaktirati nekog od dobavljača polovne robe. Kada ste napravili dovoljne zalihe robe da možete da odgovorite na zahteve kupaca, neophodno je posvetiti se uređenju butika.

To podrazumeva nabavku polica za izlaganje garderobe kako bi kupci mogli nesmetano da razgledaju, vešalice, gondole za nešto sitnije komade garderobe, fiskalnu kasu... U zavisnosti od veličine butika možete razmisliti i o zapošljavanju dodatnog osoblja kome ćete prepustiti brigu o radnji, dok Vi idete u nabavku robe.

Kako bi Vaši kupci mogli da uživaju u kupovini, neophodno je da sva roba bude uredno izložena sa vidno istaknutim cenama. Vođenje knjigovodstva za butik je vrlo jednostavno i zahteva računar sa knjigovodstvenim programom u koji se unose sve transakcije ostvarene u toku jednog dana.

Naročitu pažnju treba posvetiti reklamiranju butika kako bi sve osobe koje žele da nabave kvalitetnu polovnu garderobu mogle lako i jednostavno da stignu do Vas. Kroz svakodnevni kontakt sa ljudima uživaćete tokom rada u Vašem butiku i radovati se svakoj dobroj kupovini. 

Možda Vas interesuje

Objavljeno: 08.08.2019.

Meso spada u jedan od najpopularnijih prehrambenih proizvoda i gotovo nijedno slavlje na ovim prostorima ne može...

Pročitajte više
Objavljeno: 26.02.2019.

Biti vlasnica prodavnice kozmetike verovatno je san svake žene da radi ono što voli okružena različitim...

Pročitajte više
Objavljeno: 20.12.2018.

Otvaranje galerije umetničkih slika je prestižna poslovna ideja rezervisana za sve poznavaoce i ljubitelje umetnosti...

Pročitajte više