Otvaranje girosa i vođenje knjigovodstva

Knjigovodstvena agencija Beograd logo

Tio trade knjigovodstvena agencija, Beograd

011/406 59 22 Matavuljeva 7, Voždovac, Beograd
Objavljeno: 10.07.2019.

Ako razmišljate o otvaranju restorana brze hrane, a želite da ponudite nešto drugačije, možete se opredeliti za giros koji je mnogima u Srbiji omiljeni izbor. Svoju popularnost ovaj vrhunski grčki specijalitet duguje bogatom i specifičnom ukusu koji podseća na prijatne trenutke provedene na letovanju.

Za razliku od nekih drugih oblika brze hrane, giros je vrlo zdrav obrok, s obzirom da se sprema od čistog pilićeg ili svinjskog mesa. Prepoznatljiv ukus garantuje posebnom načinu obrade mesa i specijalnim začinima u kojima meso stoji kako bi bilo mekano i dobilo ukus.

S obzirom da je konkurencija u ovoj grani ugostiteljstva velika neophodno je pažljivo isplanirati svaki korak kako bi Vaš poslovni poduhvat dao dobre rezultate. Najvažnija odluka koju morate doneti jeste izbor lokacije na kojoj ćete otvoriti Vaš giros bar. Pre toga, neophodno je pronaći odgovore na neka važna pitanja: da li postoji jaka konkurencija u tom delu grada, kakve su navike i platežna moć stanovništva...?

Nakon izbora mesta za otvaranje koje je uočljivo i prometno, posvetite pažnju opremanju objekta. Nabavka opreme nije nimalo jeftina investicija, ali je neophodno uložiti u kvalitetne  mašine i aparate za giros, rashladne komore i sl. kako biste mogli da ponudite vrhunski proizvod. U skladu sa Vašim mogućnostima, opremu možete uvesti iz inostranstva ili nabaviti od ovlašćenih zastupnika u našoj zemlji.

Kako bi Vaš giros imao autentičan ukus važno je poznavati tehnologiju pripreme i slaganja mesa. Samo svežom i kvalitetnom ponudom mesa, priloga i tortilji u kojima ćete služiti Vaš giros, možete da zadobijete poverenje kupaca. Zato se trudite da Vaša ponuda bude ukusna i raznovrsna, ali i dostupna po pristupačnoj ceni. 

Možda Vas interesuje

Objavljeno: 07.07.2022.

prodaja festivalskih kartica kojima će se plaćati usluge na festivalima

Pročitajte više
Objavljeno: 15.01.2021.

Pravilnik o sadržini i formi obrazaca finansijskog izveštaja i sadržini i formi obrasca statistički izveštaj za privredna...

Pročitajte više
Objavljeno: 11.05.2019.

Profesionalna dekoracija prostora za različite vrste proslava sve je popularnija i na našim prostorima. Sa željom da...

Pročitajte više