Otvaranje firme za dekoraciju proslava i vođenje knjigovodstva

Knjigovodstvena agencija Beograd logo

Tio trade knjigovodstvena agencija, Beograd

011/406 59 22 Matavuljeva 7, Voždovac, Beograd
Objavljeno: 11.05.2019.

Profesionalna dekoracija prostora za različite vrste proslava sve je popularnija i na našim prostorima. Sa željom da kreiraju prostor iz snova za svoje venčanje, proslavu 18. rođendana, godišnjicu braka ili dečiji rođendan, ljudi su spremni da izdvoje novac, nezavisno od ekonomske situacije u zemlji.

Ukoliko uživate u uređenju prostora, imate oko za detalje i volite rad sa ljudima, otvaranje firme za dekoraciju proslava je odlična poslovna prilika za Vas. Realizacijom ove ideje dobićete priliku da radite u dinamičnom okruženju i usrećite ljude organizacijom zabave u skladu sa njihovim željama i zahtevima.

Na početku poslovanja možete se opredeliti za dekoraciju određenih vrsta proslava, bilo da su to venčanja, dečiji rođendani, krštenja, rođendanske proslave, žurke... Prilikom izbora dekorativnih elemenata morate voditi računa da budu dobrog kvaliteta i modernog dizajna kako bi se savršeno uklopili u različite tematike proslave. Vaše dekoracije možete obogatiti i cvetnim aranžmanima čiju izradu možete dogovoriti sa nekom cvećarom.

Kako budete sticali iskustvo u poslu, domen Vašeg rada možete proširiti i na oblast iznajmljivanja opreme za proslave, što je takođe, jako popularno. U ponudu možete uvrstiti nekoliko modela šatora, stolove, stolice, rashladne vitrine, posuđe..., koje ćete iznajmljivati po pristupačnim cenama i tako ostvariti siguran prihod.

Za vođenje knjigovodstva neophodan je računar sa knjigovodstvenim programom koji će Vam pomoći da vodite precizan raspored proslava koje treba organizovati. Određeni period vremena morate posvetiti reklamiranju Vaše firme u specijalizovanim časopisima ili portalima na internetu koji su posvećeni dekoraciji proslava. 

Možda Vas interesuje

Objavljeno: 07.07.2022.

prodaja festivalskih kartica kojima će se plaćati usluge na festivalima

Pročitajte više
Objavljeno: 15.01.2021.

Pravilnik o sadržini i formi obrazaca finansijskog izveštaja i sadržini i formi obrasca statistički izveštaj za privredna...

Pročitajte više
Objavljeno: 10.07.2019.

Ako razmišljate o otvaranju restorana brze hrane, a želite da ponudite nešto drugačije, možete se opredeliti za giros...

Pročitajte više